фирми продукти
представяме
работа
 
Калкулатор за тапицерия - част 4

канапе за двамаДнес множество сайтове предлагат специална онлайн програма, с чиято помощ можете сами да калкулирате приблизителното количество тъкан, която ще Ви бъде необходима, за да тапицирате мебелите си. Тези програми са лесни за работа и имат за цел да Ви ориентират приблизително, а не да Ви дават точни количества – след като получите даден резултат, Вие трябва да се консултирате допълнително със специалист.

Ние Ви предлагаме за целта да използвате един от многото онлайн калкулатори, който можете да откриете тук. Ако пък не знаете английски език, ние сме подготвили справка за всеки вид мебел и техните модели, които ще можете да намерите в няколко отделни части.

След като вече Ви запознахме с характеристиките на онлайн калкулатора за тапицерия, а след това Ви предложихме неговото приложение при различните видове канапе , кресло и фотьойл, сега е ред на моделите двуместно канапе (или т.нар. loveseat - "любовно канапе" за двама). Ето и различните модели двуместно канапе, от които можете да изберете онзи, който се доближава най-много до това, което искате да тапицирате.

канапе за двама


Двуместно канапе № 1 (стандартен модел със закръглени подлакътници)
• Размери: около 145 х 84 х 86 см.
• Приблизителна дължина на тапицерията: 11- 13 м.
• Предложения за тапицерията: Тук са подходящи разнообразие от тъкани, включително крепон и туийд, а за шарките най-подходящи са райето и щампите с различни размери; можете да добавите плисета към волана в основата на мебела или да му осигурите калъф.

Двуместно канапе № 2 (модел в грузински стил)
• Размери: около 145 х 89 х 86 см.
• Приблизителна дължина на тапицерията: 7.5 м.
• Предложения за тапицерията: За да създадете усещане за британски стил можете да изберете флорални мотиви – щампите могат да бъдат поставени върху памучни, ленени или кадифени тъкани; избягвайте воланите и пискюлите, защото те ще се "съревновават" с гравираните крака на канапето и то ще изглежда претрупано.

Двуместно канапе № 3 (модел "Jean Michel Franc")
• Размери: около 160 х 109 х 81 см.
• Приблизителна дължина на тапицерията: 9.5 м.
• Предложения за тапицерията: Моделът е с модерен дизайн и затова е добре да помислите за едноцветна материя; добър избор са вълната и туийдът, а коприната и кадифето не са препоръчителни; можете да изпробвате да поставите волани, започващи от седалката, които ще добавят щипка стил и изчистеност на линиите.

Двуместно канапе № 4 (модел в скандинавски стил)
• Размери: около 145 х 89 х 86 см.
• Приблизителна дължина на тапицерията: 11 м.
• Предложения за тапицерията: Този модел притежават изчистени линии, които трябва да запазите – спрете се на туийд или памук, или дори кожа; избягвайте поставянето на волани и претрупване с декорации.

Двуместно канапе № 5 (модел с модерен дизайн в датски стил)
• Размери: около 160 х 109 х 81 см.
• Приблизителна дължина на тапицерията: по 5.5 м. за всяка възглавница.
• Предложения за тапицерията: Този модел е изграден от възглавнички; добре е да се придържате към модерно излъчване и изчистени линии; подходящи тапицерии са туийдът, тъканият памук и кожата; можете да експериментирате и с копринена дамаска, но поддържайте външния вид на мебела изчистен.Няма коментари


ключови думи
калкулатор, тапицерия, двуместно канапе

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg