фирми продукти
представяме
работа
 
7 свежи нюанса за интериора

цветове

Специалистката по интериорен дизайн Елизабет Мейхю е избрала 7 свежи и модерни нюанса, които ще улеснят Вашия избор за нов цвят на интериора. Те са идеален начин да освежите дома си и да акцентирате върху отделни части от него. Конкретните нюанси са подбрани от каталога на световноизвестната марка бои Benjamin Moore.


1. Наситено червено

цветове

Червеното създава силен акцент, особено ако се съчетае с няколко пастелни нюанса. Този цвят е идеално решение за трапезарията и всекидневната.


2. Пастелно зелено

цветове

Светлият землист оттенък, напомнящ сърцевината на зелен лимон, е чудесен избор за неутралния интериор в кухнята или банята.


3. Шоколадово кафяво

цветове

Топъл и наситен нюанс, подходящ за отделни акценти в интериора. Той изглежда особено добре в трапезарията, всекидневната, детската стая и спалнята.


4. Бананово жълто

цветове

Мек и приятен за окото нюанс на жълтото, който е по-скоро с подтон на охра и крем. Нюансът е пастелен и същевременно топъл, затова е подходящ за помещения и коридори, в които няма достатъчно светлина.


5. Сиво-бежово

цветове

Нюанс, намиращ се между сивото и бежовото, който се съчетава добре с голяма част от по-наситените и ярки цветове заради своята неутралност.


6. Светлосиво

цветове

Класически нюанс на сивото, който се съчетава добре с по-наситени цветове, както и с аксесоари в сребристо. Той е добро решение за спалнята или като цвят, "преминаващ" през интериора на целия дом.


7. Светлосиньо

цветове

С цвят, напомнящ на ярката черупка на яйца от червеношийка, който се съчетава чудесно с по-тъмните и наситени нюанси на синьото, както и със сивите тонове. Много подходящ е за интериора във всекидневната, спалнята и детската стая.


Източник: rd.comНяма коментари


ключови думи
интериор, цветове, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg