фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна декоративна ваза

Придайте на стандартните вази в дома си собствен почерк с помощта на обикновени  конци за бродерия. Ако имате повече въображение, можете да превърнете в интересна ваза и други съдове от стъкло, пластмаса, метал или керамика – бутилки, кутии и прочее. Изборът на цветове оставяме на Вас.

аксесоар


Необходими материали:

* Обикновена ваза (или друг съд от стъкло, метал, пластмаса, керамика)
* Плътни конци за бродерия/ гоблени (памучни, копринени) в желаните цветове
* Обикновено бяло лепило


Инструкции:

1. Измийте съда добре и го подсушете – особено важно е външната му повърхност да е чиста и суха, за да захване лепилото добре.

2. Поставете капка лепило в долния ръб на вазата/ бутилката.

3. Започнете да увивате конеца в избрания първи цвят около съда, като се стремите да подреждате редовете плътно един до друг. Там, където се налага поставяйте по една капка от лепилото, за да захванете конеца.

аксесоар

4. Когато свършите с единия цвят, срежете конеца и залепете края му с капка лепило.

5. Продължете да правите плътни ленти от цветните конци, редувайки цветовете по желания от Вас начин. На определено разстояние поставяйте лепило,, за да захванете така получената цветна облицовка. По желание върху конеца можете да залепите допълнителни декорации (мъниста, апликации, копчета). Оставете лепилото да изсъхне добре.


Източник: bhg.com18 ноември 2010 10:58 | Става и с канап
От: May Alex
Ето я и моята вазичка :) https://ot-nishto-neshto.blogspot.com/2010/10/blog-post_22.html
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
ваза, декорация, аксесоар

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg