фирми продукти
представяме
работа
 
Таванското помещение - малко и уютно

таванТаванските помещения могат да вдъхновят и най-капризния човек. Дори и много оскъдното жилище може да се превърне в райско кътче, стига добре да се помисли. Единственият недостатък е, че в по-тесните помещения може да те обземе клаустрофобия. Затова е много важно така да обзаведем жилището, че да се създаде усещане за пространство и светлина. При такива помещения е добре да се заложи на цветовете. Добрата им комбинация и съчетание могат да раздвижат и най-скучния и тесен дом. Ако целта ви е да направите жилището си по-просторно и приветливо, то задължително трябва да използвате светли и топли тонове. Възглавниците и картините внасят допълнителна хармоничност.

Осигурете достатъчно светлина в тези помещения. Пердетата са излишни, а прозрачните дамаски отразяват светлината. Над канапето можете да сложите огледало, което допълнително ще удвоява притока на светлина. За осветление използвайте стенни лампи. Не е нужно подредбата на мебелите да следва строго определена права линия. Можете да ги разположите полегато, така освобождавате повече място и създавате оптическо впечатление за широта и пространство. Най-важното правило е да се създаде усещане за лекота. Стъклото и изкуствените материали създават такова усещане. Мебелите да са на колелца, а гардеробите - с врата тип "хармоника" или плъзгаща. Естествено, лесно преносимите и сгъваеми мебели са идеални за случая, например легло, което се прибира в стената, клапваща маса и т. н.

mebeli.infoНяма коментари


ключови думи
таван, жилище, помещения, дом, картини, легло, маса, стъкло, мебели, гардероби

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg