фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна декорация на шкафчето в банята

Освежете шкафчето в банята с този лесен, но ефектен проект – използвайте красив тапет или плътна декоративна хартия, за да облицовате вътрешността му. Крайният резултат е наистина страхотен, особено ако вратата на шкафчето е от прозрачно стъкло. Същата техника можете да използвате и при шкафче с открити рафтчета.

шкафче в банята

Необходими материали:

♦ тапет или декоративна хартия в избран цвят и десен
♦ мерителна рулетка
♦ молив
♦ макетно ножче
♦ метална линийка
♦ спрей-лепило


Инструкции
:

1. Почистете добре всички повърхности на шкафчето с влажна кърпа и ги оставете да изсъхнат. Ако имате желание, предварително можете да го пребоядисате предварително (оставете боята да изсъхне добре преди по-нататъшни действия). Демонтирайте временно рафтчетата на шкафа. Измерете ширината и дължината на гърба на шкафчето, както и на неговото дъно.

2. Измерете рафтчетата – горната, предната и долната им част, и съберете така получените стойности, за да получите необходимата дължина тапет/ хартия. Измерете така получената стойност от парче тапет или хартия с необходимата ширина. Увийте всеки рафт в него (започвайки от задната горна част и завършвайки в задната долна част), като предварително нанесете тънък слой спрей-лепило върху гърба на парчето тапет/ хартия.

3. Пренесете измерените стойности от гърба на шкафа върху тапета/ хартията и изрежете парче с необходимите размери, като използвате металната линийка и макетното ножче.

4. Нанесете слой спрей-лепило върху гърба на парчетата тапет/ хартия и внимателно облицовайте с тях гърба на шкафа. Повторете същата процедура и с дъното му.

5. Монтирайте така облицованите рафтчета на местата им и оставете лепилото да изсъхне добре.


Източник: designspongeonline.comНяма коментари


ключови думи
баня, шкафче, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg