фирми продукти
представяме
работа
 
Как да превърнете старата библиотека в модерна мебел

Ако разполагате със стар шкаф – библиотека, който вече не използвате, но не Ви дава сърце да изхвърлите, използвайте тази идея, за да му вдъхнете нов живот. Вижте как лесно можете да превърнете старата мебел в нещо ново, модерно и красиво.

библиотека

Диагноза
: Тази стара библиотека от ламинирана дървесина изглежда остаряло, скучно и грозно. Нейната повърхност е изхабена и надраскана. Като конструкция обаче, мебелът е здрав и непокътнат – нещо, което може да се използва за бъдещия проект.


Трансформация


библиотека

Шкафът е обърнат настрани, така че да легне върху по-дългата си страна. Гърбовата плоскост е махната, за да бъде превърнат той в модерна холна мебел с рафтове. Рамката е стабилизирана с винтове, неравностите и драскотините са запълнени със специален маджун, а всички повърхности са грундирани и пребоядисани в искрящо бяло.

библиотека

Старите рафтове на библиотеката са трансформирани в разделители, така че да се оформят няколко функционални сектора в новата мебел. Върху едната стена на шкафа – сега основа – са монтирани 3 двойки крачета, поставени на равни разстояния – те са с изчистена цилиндрична форма и са направени от метал (в случая са използвани готови метални тръби и фланци).


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
библиотека, проект, модерна мебел

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg