фирми продукти
представяме
работа
 
Огледалата във Фън Шуй

огледалоОгледалата са нужен, но и особен предмет, който е добре да се използва внимателно. С помощта на огледала може да се преразпредели енергията в пространството, направлявайки потока на енергията Ки в нужната посока.

Ето някои основни правила:


 • Счупени или пукнати стъкла и огледала трябва да се сменят веднага.
 • Огледала от парчета са нежелателни. Те раздробяват отражението и разрушават енергията.
 • Огледалата умножават това, което отразяват. Нека това да са красиви неща: картини, кристали, цветя, купа с плодове и в никакъв случай домакински пособия като метла, кофа и др.
 • Не е препоръчително използването на стари огледала в нов дом.
 • Не поставяйте огледала в спалните. Огледалата са тънка материална врата към други светове и през тях могат да проникнат нежелани посетители, което води до неспокоен сън. Особено нежелателно е тялото в легнало положение да се оглежда в огледало. Ако вече имате огледала на вратите на гардероба и не можете да ги махнете, разрешението е: облепване с мебелно фолио или поставяне на завеси, които се пускат вечер пред огледалата. огледало
 • Огледалото в коридора не трябва да е срещу входната врата. През нея влиза основното количество полезна енергия, която е необходима за добрия Фън Шуй на жилището, а следователно и за успешния живот на обитателите.
  Срещайки още в началото на своя път отразяваща повърхност, тази енергия се връща обратно и не успява да се разпространи из целия дом. Това може да доведе до умора, невървене, проблеми, защото домът е енергийно обезточен.
 • Доброто огледало има такъв размер, че човек може да се огледа в цял ръст и даже остава малко място над главата (това е потенциал за растеж). огледало
 • Огледалото може визуално да разшири пространството, допълвайки липсващите според ФЪН ШУЙ зони. Разбира се, при съблюдаване на горните правила.
 • А огледалце в джоба или в дамската чанта е добре дошло. Поставено с отразяващата повърхност навън. То може да отрази лошите мисли и намерения, насочени към нас.

 

Автор: инж. Елза Панайотова, ФЪН ШУЙ експертНяма коментари


ключови думи
огледала, огледало, енергия, фън шуй, картини, кристали, цветя

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg