фирми продукти
представяме
работа
 
Организационна дъска за тийнейджърската стая

Когато детето поотрасне, то иска да обзаведе стаята си по свой вкус, като обикновено се спира на разноцветни, ярки и нестандартни аксесоари. Ето един лесен проект, който можете да направите заедно с него – дъска за бележки, снимки и съобщения, направена от разноцветни коркови кръгчета. Големината на дъската, броят и размерите на кръгчетата, както и цветовете, които ще използвате, зависят от индивидуалния вкус и желание на детето.

аксесоар

Необходими материали:

* коркови кръгчета (може да се използват и готови подложки за чаши)  - размерите и броят им зависи от Вас (тук са 40 бр. с диаметър 5 см.)
* акрилна боя в няколко цвята (по избор) – тук са използвани оранжево, светлосиньо, тъмносиньо, зелено и сребристо
* обикновено бяло лепило
*  силна двойно залепваща лента (или друг подходящ за целта артикул)
* кабарчета


Инструкции:

1. Боядисайте лицевата част на половината от корковите кръгчета в различни цветове – ако се наложи нанесете 2 слоя акрилна боя, така че да покриете напълно корковата повърхност.

2. Залепете небоядисаните кръгчета на гърба на цветните – така кръгчетата стават достатъчно дебели, за да се забиват в тях кабарчета. Поставете няколко книги върху така залепените подложки и оставете лепилото да изсъхне поне 12 часа.

3. Нанесете боя и върху ръбовете на така получените двойни кръгчета (по периметъра) и оставете боята да изсъхне.

4. Залепете кръгчетата към стената, като за целта можете да използвате силна двойно залепваща лента, специални стикери за стена или друг подобен артикул. Кръгчетата подреждайте плътно едно до друго (Виж изображението по-горе), като редувате различните цветове.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
интериор, тийнейджърска стая, аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg