фирми продукти
представяме
работа
 
Красива и практична поставка за кухненските ножове

поставка

Ако искате да освежите кухнята си с нов аксесоар, който е едновременно красив и функционален, вижте този бърз и лесен проект. Той ще Ви покаже как да си направите ефектна поставка за кухненските ножове само с помощта на подръчни средства.


Инструкции:

поставка1. Изпразнете двулитровата пластмасова бутилка, измийте я и я избършете с кърпа.

2. Махнете всякакви етикети и почистете външната повърхност на бутилката. Ако имате желание и време, можете да облепите допълнително външната част с декоративна хартия (например такава с мотив на дървесна кора, за да се съчетае с бамбуковите шишчета).

3. С помощта на макетното ножче срежете горната част на бутилката, така че височината й да стане около 25 см.

4. Напълнете дъното на бутилката с избрания материал – захар, сол или пък пясък.

5. Започнете да поставяте във вътрешността на бутилката снопчетата бамбукови шишчета (те се продават на пакетчета в много магазини и са сравнително евтини). Вкарвайте шишчетата, докато бутилката е добре запълнена – те трябва да бъдат в стегнато снопче, но да има възможност между тях да се вкара острие на кухненски нож.

6. Внимателно вкарайте кухненските ножове в снопчето от бамбукови шишчета – вече разполагате с красива и функционална кухненска поставка за ножовете.


Забележка
: Ако имате желание, можете да замените невзрачната пластмасова бутилка с готова дървена висока кутия, в която да поставите бамбуковите шишчета. Така дизайнът съвсем ще се доближи на този на оригиналния продукт, вдъхновил автора на тази идея – той е на дизайнера Martin Robitsch. Ето го и него:

поставка


Източник: readymade.com17 октомври 2010 23:32 | hih
От: ton6ia
hih mn prakti4no hitro i originalno
17 март 2010 16:11 | практично
От: bori
много красиво и практично
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
кухня, поставка, кухненски аксесоари

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg