фирми продукти
представяме
работа
 
Нов стил за старата баня

Денят, за повечето хора, започва в банята. Затова е важно тя да изглежда добре. Често обаче пренебрегваме банята, защото тя е предимно функционално помещение, скрито в някой ъгъл на дома. Ето как можем да внесем разнообразие в ежедневието си и да придадем нов стил на старата баня.

  • Морска баня
раковини В банята тече вода, затова мотивите на тема "Плаж и океан" са изключително подходящи. Може искрено да се забавлявате, докато постигнете този ефект. Започнете, като боядисате стените в ярко жълто или светло синьо, а след това добавете няколко морски раковини и аксесоари, които навяват асоциации с океан. Подходящи са мебели от ракита. Ако изберете този стил за вашата баня, бледозелените и бледосините цветове създават усещане за море, затова са подходящ цвят за аксесоарите в банята.

  • Тропическа баня
тропическа баня Ако не ви допада този стил, помислете за "тропическа" баня. Светлокафяво и тъмнозелено са добър избор за този стил. Няколко аксесоара в червено ще добавят искри във вашата "джунгла" в банята.
Ратановите мебели изглеждат великолепно в такава баня, а килимче от сизал е идеалният заместник на традиционната постелка за баня.


  • Италианска баня
Какво ще кажете за италианска баня? Темата е богата и луксозна, перфектна за бани с големи вани. Традиционните италиански бани са с мозайка.
За максимален ефект цветовата схема трябва да съчетава златно, наситено синьо или тъмно червено.

  • Рустикална баня
рустикални елементи Не на последно място е банята с рустикални мотиви - изключително ефикасна за релаксация. Подходящи са цветовете на природата - зелено, червено, синьо, жълто или светлокафяво. Мебели от бор се съчетават много добре с този стил.

След като завършите с реформите в банята, ще се чудите защо ви отне толкова дълго да се решите на тази стъпка. В крайна сметка, ако денят ви наистина започва в банята, защо да не започнете веднага с нейното преобразяване?Няма коментари


ключови думи
баня, вана, стени, ратанови мебели, килимче, бани, вани

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg