фирми продукти
представяме
работа
 
Красиви декоративни възглавници за интериора

Декоративните възглавници са един от най-лесните и ефектни начини да украсите дома си и да му придадете индивидуален завършек. Чрез тях можете да съчетавате текстура, материи и цвят – независимо дали те са част от цялостния дизайн или пък искате да внесете повече цвят и контраст в интериора. Понякога няколко декоративни възглавнички в ярък нюанс може да освежи един неутрален интериор, без да го прави твърде агресивен и да нарушава неговата красота.


Красива обшивка

Декоративните възглавнички могат да бъдат допълнително украсени с красива обшивка по ръбовете в контрастиращи цветове. За да се съчетаят различни материи, могат да се комбинират райета с флорални мотиви и да се избере десен, в който има поне един повтарящ се цвят спрямо основната материя на възглавницата.

декоративни възглавници


Копринена елегантност

Коприната придава на интериора усещане за лукс и блясък. Тук са съчетани два различни вида декоративни възглавнички от коприна, като цветът им е съобразен с тапицерията на мебелировката.

декоративни възглавници


Двойна доза кадифе

Дългите възглавнички – подложки са съчетани с големи меки възглавнички от същата материя – меко и чувствено кадифе. Изборът е паднал върху два основни нюанса – неутрално кремаво и царствено златисто.

декоративни възглавници


Искрящо бяло

Цялото помещение в решено основно в бяло – това важи и за част от декоративните възглавнички. Другата част от тях обаче са онзи аксесоар, с който е внесен контрастен цвят в този иначе неутрален интериор – чрез нюансите на шоколадово и керемидено.

декоративни възглавници


Класическо съчетание

Класическият микс между черно и бяло стои изключително елегантно и ефектно на фона на перлените нюанси в интериора. За да не се получи неприятен за окото контраст, съотношението между двата цвята е в полза на бялото.

декоративни възглавници


Перфектна комбинация

Отново става въпрос за черно-бяло съчетание, но тук то е превзело целия интериор. Затова  в случая черно-белите декоративни възглавнички с различни размери са по-скоро деликатно допълнение към интериора, отколкото ярък акцент.

декоративни възглавници


Повече цвят

Декоративните възглавнички с ресни и свеж флорален десен изпъкват страхотно на фона на синьото спално бельо и деликатните сиво-сини стени.

декоративни възглавници


Декорация с пискюли

Пискюлите придават на декоративните възглавнички луксозен вид, особено ако са в съчетание с подходяща материя (например кадифе) и наситени цветове.

декоративни възглавници


Фини панделки

Една декоративна възглавничка с женствен дизайн – цветовете са пастелни, а украсата е посредством ефирна широка лента, вързана на панделка от двете страни. Така получената декорация идеално пасва на цялостния интериор, който съчетава нежни нюанси на кремавото и синьото, деликатни материи и богата украса.

декоративни възглавници


Богати флорални мотиви

Няколко малки възглавнички с ярки флорални мотиви са достатъчни, за да освежат интериора. Изборът на цветове, материи и украса за ръбовете е разнообразен – достатъчно е присъствието на поне един унифициращ нюанс..

декоративни възглавници


Плюш и богатство от детайли

Ресните от плюш, пискюлите и ширитите придават индивидуалност и усещане за лукс дори на най-обикновената декоративна възглавница. Ако пък те са съчетани с луксозна материя – коприна или кадифе, възглавницата се превръща в ефектен акцент за интериора.

декоративни възглавници


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
декоративни възглавнички, възглавници, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg