фирми продукти
представяме
работа
 
Звукоизолиращ параван

Вече има начин да се изолираш от досадния и шумен колега на съседното бюро. Pannello е звукоизолиращ параван, който поглъща шума и осигурява по-спокойна и концентрирана работна дейност. Параванът е дело на дизайнера Matteo Thun и специалистът по акустика д-р Christian Nocke, а негов производител е компанията Ruckstuhl.

паравани

паравани

паравани

Panello е резултат от подробни проучвания в областта на дизайна и пространствената акустика. Целта на създателите му е била да съчетае функционалността на високотехнологичен шумоизолиращ елемент и красив външен вид. Освен отличната способност за поглъщане на шумовете, панелът съдържа и няколко допълнителни функционалности. Това са например възможностите за използване на Panello като екран за прожекции, като дъска за съобщения или като структурен елемент в помещението - например параван, който да разделя стаята на отделни зони.

паравани

паравани

паравани

Panello съществува в няколко различни форми и размери. Монтажът на плоскостта може да стане върху тавана или върху стената, но има и модел, който включва поставка и може да бъде местен от едно място на друго. При висящия модел шумопоглъщането става двустранно. Най-малкият вариант е с размери 75 х 150 см., а най-големият достига до дължина 6 метра. Панелите са с покритие от чиста вълна (филц) в 7 различни разцветки.

паравани

паравани

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: ruckstuhl.comНяма коментари


ключови думи
параван, звукоизолация, звукоизолиращ параван

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg