фирми продукти
представяме
работа
 
11 страхотни бебешки стаи

Всеки родител има своя собствена представа за обзавеждането на бебешката стая – дали тя да бъде в ярки цветове или в пастелни нюанси, каква ще бъде декорацията и какви ще са мебелите. Предлагаме Ви да видите една малка колекция от интериори, сред които всеки би могъл да намери нещо по свой вкус.


1. Стилно и елегантно

бебешка стая интериор

Тук е избегната твърде бебешката атмосфера, като интериорът е пресъздаден по един съвременен и елегантен начин. Стилът на стаята е универсален и лесно може да се промени заедно със своите малки обитатели. Изчистените линии на мебелите и декорацията са съчетани с няколко повтарящи се цвята, които унифицират целия интериор.

2. Розово и зелено

бебешка стая интериор

Типично момичешка стая в розово, деликатно допълнено от пастелно зелено. Интериор, подходящ както за малки момиченца и за малко по-големи госпожици.

3. Стаята на принцесата

бебешка стая интериор

Малко по-смело решение за малките момиченца – ярките цветове и контрасти създават интересна атмосфера, а размерите на помещението позволява в него да се събере не само кошарката на бебето, но и легълцето на неговата кака.

4. Спокойствие в синьо

бебешка стая интериор

Тематиката на тази бебешка стая внушава спокойствие и безгрижност. Меките и нежни цветове се съчетават без да контрастират, а мебелите са подредени до стената, откривайки достатъчно място в средата на стаята, където децата могат да играят спокойно. Ботаническите мотиви върху стените представляват една ефектна, но деликатна и ненатрапваща се декорация на интериора.

5. Свежест и цвят

бебешка стая интериор

Този интериор определено не може да бъде вписан в стандартите за бебешка стая – вместо пастелните и неярки цветове, тук са използвани свежи и наситени нюанси в малиново, портокалово и лимоново. Всъщност използваните цветове, розово и жълто, са типични за бебешка стая, но тук е направен експеримент с различни от стандартните нюанси.

6. Екзотика и наситеност

бебешка стая интериор

Наситените цветове върху дървесината и материите създават една екзотична атмосфера, допълнена от ненатрапчивите животински десени върху завесите и креватчето. Декорацията в интериора е ефектна, но семпла – върху мебелите, върху прозорците и върху пода.

7. В джунглата

бебешка стая интериор

Един чудесен интериор за малките любители на животните и природата. Избрани са меки пастелни нюанси на зеленото, синьото и кремавото, а декорацията е деликатна и поднесена с финес. Кремавото играе ролята на обединяващ елемент в интериора, като едновременно с това се отличава на фона на зелените стени, без обаче да контрастира с тях.

8. Мекота в синьо и зелено

бебешка стая интериор

Легълцето е подбрано в два допълващи се цвята – пастелно зелено и бебешко синьо – цветове, които се повтарят из целия интериор. Стените пък са подчертани в два различни нюанса на синьото, създавайки прекрасен фон за бебешката стая.

9. Изтънчени материи

бебешка стая интериор бебешка стая интериор

Основният акцент в тези два идентични интериора са материите – те са подбрани така, че да играят роля и на декоративен елемент. Тъкани и материи са съчетани по един много стилен начин, създавайки една цялостна визия. Интересното е, че този ефект отново е постигнат с няколко иначе стандартни цвята – розово, зелено, какаово и жълто, но тук са избрани няколко по-нестандартни нюанса и десена.

10. Стая в небесата

бебешка стая интериор

Наситеното тъмносиньо изпъква красиво на фона на бледожълтите стени и пода в нежно синьо. Декорацията е ненатрапчива – няколко аксесоара и забавна щампа върху стената.

11. Бяло и чисто

бебешка стая интериор

Ведра и успокояваща, тази бебешка стая е създадена основно на базата на бялото, съчетано с много светли тонове на кафявото и зеленото. Материите също са много фини и деликатни – напълно в тон с цялостната атмосфера. Освен за бебето, стаята е обзаведена така, че в нея да се чувстват удобно всички членове на семейството.


Източник: bhg.com29 ноември 2009 14:04 | iskam bebe
От: mariq
mnogo e krasivo, iskam mnogo da si imam beb4e, iskam staqta da mu bade to4no takava
16 март 2009 22:19 | Искам да съм бебче
От: Красота
Толкова е красиво,че искам да съм бебче!:)))
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
бебешки стаи, интериор, цветове

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg