фирми продукти
представяме
работа
 
9 красиви стенни облицовки

облицовкаКолкото и красиви да са тапетите и цветовете върху стените в дома, понякога те не са достатъчни, за да се създаде един наистина задоволителен краен резултат.

А какъв по-добър начин да се подчертаят стените от облицовката – било то ламперия, фриз или пък бордер. Вижте няколко красиви идеи в различни стилове:

таб Традиционен стил

Стандартните облицовъчни летви в какаово придават на стената елегантен и спретнат вид. Освен това наситеният цвят на облицовката изпъква особено добре върху светлия фон на стените. Този дизайн дава възможност да се съчетаят различни геометрични фигури, за да се създаде индивидуален ефект.

облицовка

таб Градинско настроение у дома

Тази искрящо бяла ламперия наподобява вида на дървените решетки, използвани в градината за основа, върху която да растат увивните растения. Именно тази ажурна конструкция внася толкова слънчево градинско настроение и въздушност в интериора.

облицовка

таб Класически стил

Нестандартна висока ламперия от дървени летви, която покрива 2/3 от стената  - краят й завършва с декоративен фриз, който служи и за тесен рафт за декорации по цялата дължина на стената.

облицовка

таб Открояваща се красота

Високата, леко релефна ламперия в искрящо бяло е умело съчетана с наситено зеления цвят на стените и тапицерията.

облицовка

таб Класика в спалнята

Тук ламперията се явява продължение на горната дъска на леглото. Фонът на стената е по-светъл и така двата нюанса не контрастират драматично.

облицовка

таб Вдъхновяваща елегантност

Сложна облицовка, съчетаваща искрящо бяло и нежно кремаво. Декорацията е изградена на базата на панели, образуващи своеобразни рамки върху стената. Рамките са с различни размери, за да се създаде повече визуален интерес.

облицовка

таб Дървена ламперия

Облицовката от тесни дървени летви покрива изцяло стените в помещението – те са разположени хоризонтално, плътно прилепнали една до друга.

облицовка

таб Подчертана елегантност

Още един пример за това колко мощна доза елегантност може да внесе в интериора снежнобялата дървена ламперия. Тук например етажираната стенна облицовка създава страхотен ефект, продължавайки към втория етаж на къщата, следвайки извивките на стълбището.

облицовка

таб Ламперия в бяло за антрето

В този интериор е силно заложено върху искрящо бялата дървена облицовка – всички стени на антрето и дори таванът, са облицовани с тесни вертикални летви, създавайки усещане за светлина, свежест и пространство.

облицовка


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
облицовка, интериор, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg