фирми продукти
представяме
работа
 
Бързи идеи за интериора: Декорация – ветрило

Прибавете към кухнята или трапезарията си щипка цвят с помощта на тази лесна за направа декорация. С помощта на този десен можете да подчертаете високия таван в дома си, като Вие сами избирате дали ще го използвате само една щампа или поредица от тях, за да направите цял фриз. Ако желаете можете да използвате и нюанси, различни от показаните, но трябва да изберете цветове, които се съчетават добре помежду си и с цялостния интериор.

декорация

Необходими материали:

* Пластмаса за шаблони
* Перманентен маркер с фин писец
* Макетно ножче
* Четка (за шаблони)
* Акрилна боя – златисто-жълто и розово, всеки цвят в три различни нюанса (светло, средно и тъмно)
* Спрей-лепило за шаблони (по избор)

декорация

Инструкции:

1. Свалете десена на шаблона, показан по-горе и го увеличете до желаните размери. Пуснете шаблона на принтер и изрежете по очертанията. С молив леко очертайте дизайна върху стената, на желаното от Вас място – ако искате да направите серия от един и същ десен, очертайте го няколко пъти на желаното разстояние.

2. Използвайте маркера, за да очертаете едно от "перата" на ветрилото върху пластмасата за шаблони. Изрежете мотива откъм вътрешната страна с макетно ножче. По същия начин очертайте и изрежете всяка от завъртулките отстрани, както и полукръга на ветрилото.

3. Напръскайте шаблона ("перо") със спрей-лепилото и го залепете на избраното място – вместо лепило можете да използвате малко тиксо, с което да застопорите на място шаблона. С помощта на четчица запълнете зоната с избрания цвят – ако започнете от най-долната лява част на мотива, това ще е най-светло жълтото. Оставете боята да изсъхне и ако желаете нанесете втори пласт. Отлепете шаблона и го поставете на следващото място – застпорете и нанесете следващия цвят (средно тъмен нюанс на жълтото). Продължете по същия начин, докато направите целия мотив от "пера" в различни цветове. Ако има нужда, доизкусурете готовия дизайн с малка четчица.

декорация

4. Използвайте шаблона с полукръга под "перата" -  поставете го на съответното място, застопорете и нанесете боята. Оставете да изсъхне.

декорация

5. Използвайте шаблона със завъртулките отстрани на ветрилото, като ги поставите на съответното място върху стената. Застопорете и нанесете боята. Точките можете да поставите и ръчно. Оставете боята да изсъхне добре.

декорация


Източник: diyideas.com11 март 2009 17:28 | идея
От: Добро ,като идея
От тук взимам идеята,но ще си направя друг фрагмент.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
декорация, интериор, ветрило

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg