фирми продукти
представяме
работа
 
Рафт за банята от стара облегалка

Ако сте от хората, които обичат да правят от нищо – нещо, то този проект е точно за Вас. Той съдържа няколко лесни стъпки за направа на рафтче за банята от облегалка на стар стол. За целта можете да използвате някой от столовете в дома си, които вече не използвате или пък да потърсите отнякъде такъв (от приятели, роднини, магазини за стоки втора употреба и прочее). Единственото условие е мебелът да е със здрава облегалка тип "стълба" – тоест с няколко хоризонтални летви, които да използвате за закачване на кърпите в банята.

рафтче за баня

Необходими материали:

● Стол с подходяща за проекта облегалка
● Трион
● Боя в желания цвят (добре е да е влагоустойчива, тъй като рафта ще се намира в банята)
● Четка за боя
● Винтове за дърво
● Отвертка
● По желание: 2 декоративни кранчета за чешма

Инструкции:

1. Отрежете крачетата на стола, както и поне 2/3 от седалката – от ширината на останалата от седалката част ще зависи дълбочината на рафтчето.

2. Използвайте винтовете за дърво, за да монтирате парче дървен перваз в края на остатъка от седалката – то ще Ви осигури повече повърхност за монтиране на готовия рафт към стената.

3. Когато сте готови нанесете върху всички повърхности боята в избрания нюанс.

4. Монтирайте кранчетата от двете страни на рафта, за да ги използвате за закачване на аксесоарите в банята.

рафтче за баня

5. Накрая монтирайте стабилно готовия рафт към стената (начинът на монтиране зависи от типа конструкция на стените в жилището – тухла, панел и прочее).


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
баня, рафт за баня, стол

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg