фирми продукти
представяме
работа
 
Тапицерия според настроението

Досега решавахме проблема с цветовите комбинации в интериора с поставяне на калъфи върху оригиналната тапицерия на канапето. Дизайнерите обаче не стоят със скръстени ръце и правят всичко възможно да решат всякакъв подобен тип проблеми, улеснявайки максимално потребителя. Такава е и концепцията на това красиво канапе, наречено Tio – да позволи на потребителите да сменят тапицерията му бързо и лесно – било заради настроението, било за да се впише то в цветовата схема на помещението.

тио

Идеята на Tio е на новозеландците от Consious Design. Авторите сравняват своята идея с "гардероб", но такъв за мебели. Смяната на външния вид на канапето става с помощта на специални калъфи, които се прикрепят за всяка една от двете възглавнички – седалката и облегалката. Технологията е такава, че новият калъф изглежда все едно е част от оригиналната тапицерия на мебела. При желание могат да бъдат събрани на едно място две или повече канапета, за да се създаде мебел за сядане на повече хора – заради дизайна на всяко едно канапе, крайният резултат изглежда като едно цяло.

тио

тио

Тази възможност прави Tio не само една много красива мебел, но и продукт, даващ възможност на потребителят сам да променя интериора си спрямо собствените си желания и нужди. За тази цел той има избор не само между различни цветови гами и десени, но и между различни материи.

тио

Структурата на канапето е направена от ламинирана борова дървесина, получена от дървета, растящи в Нова Зеландия. Покритието е от лак, а спойките – от органично лепило. Размерите на Tio са 70 см. дължина, 85 см. ширина и 75 см. височина.

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: tio.co.nzНяма коментари


ключови думи
тапицерия, мебели, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg