фирми продукти
представяме
работа
 
Природна картина върху пода

Ето още една идея за любителите на природата и на естетиката – килим с 3D пейзаж. Той е изграден от стотици малки пръчици от полиуретанова пяна със специално заоблени краища. Пръчиците са с меко покритие и са залепени една за друга с помощта на лепило. Те са в различни цветове и събрани заедно образуват отделните картини. Релефността на образа е постигнат посредством различната височина на отделните пръчици. Погледнат отблизо, килимът изглежда доста абстрактно, но цялостната картина е наистина внушителна.

килим

Автор на този необикновен килим е холандският дизайнер Laurens Van Wieringen. Той създава това своеобразно произведение на изкуството с помощта на 29 свои приятели, което само затвърждава сериозността на проекта. А самият проект е изключително вдъхновяващ чрез своята оригиналност и навлизане в едни нови пространства на дизайна. Килимът е с дължина 232 см., ширина 180 см. и височина 6 см.

килим

килим

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: laurensvanwieringen.nl12 март 2009 19:06 | пано/килим?..../
От: svent
много е красиво изображението, но дали е практично за килим и как ще се почиства ? След пет години ще имам ли същият релефен килим в 3D ПЕЙЗАЖ , или ще го сменя с нов ,защото детето ми е пораснало,пейзажа не ми харесва /защото е утъпкан....и не е вече 3D/,но да бъдем оптимисти! Може би ще си го купуваме на цена като Коледните салфетки...................Защо пък не готино е !
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
килим, подова настилка, пейзаж

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg