фирми продукти
представяме
работа
 
Поставка за дрехи от... дървени закачалки

Направете си сами тази лесна и евтина за изпълнение поставка за дрехи, използвайки подръчни материали. Освен функционална, тази закачалка за стената е и много красива. Освен това, тя предоставя място за поставяне на различни видове дрехи и аксесоари, тъй като освен стандартните кукички, можете да използвате и дървените "рамена" на закачалките (за шапки, палта, шалове и прочее).

закачалка

Необходими материали:

● 4 броя дървени закачалки за дрехи
● Правоъгълна дървена дъска за основа
● Винтове за дърво
● Отвертка
● Стабилни закачалки за картини (издържащи голямо натоварване)

закачалка

Инструкции:

1. Скъсете четирите закачалки, срязвайки едното им "рамо" под прав ъгъл, така че да паснат на повърхността на дъската – основа. Тук за основа е използвана лакирана дъска от кленова дървесина с размери 3 х 10 х 76 см.

закачалка   закачалка

2. Монтирайте четирите закачалки за основата (откъм скъсеното "рамо") с помощта на винтове за дърво – прокарайте всеки винт откъм гърба на дъската.

закачалка   закачалка

закачалка   закачалка

3. Изберете начина, по който ще монтирате закачалката върху стената. Единият от тях е да заковете дъската – основа, а другият – да я закачите с помощта на стабилни закачалки за картини.

закачалка   закачалка

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
закачалки, закачалка, поставка за дрехи

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg