фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в картинки: Уютна и комфортна спалня

интериор

Насладете се на този приятен, лежерен и комфортен спален интериор, съчетаващ нежни цветове, богати пластове и меки материи.


таб  Топли тонове

Изчистените линии на мебелировката са омекотени с помощта на няколко луксозни щрихи – меки възглавници и богати материи върху леглото.

интериор

таб  Елегантен лукс

Тъмносивото е един много силен визуално нюанс, а когато се съчетае с топли неутрални тонове, крайният резултат е един мек, модерен и елегантен интериор.

интериор

таб Перфектно съчетание

Елегантната и функционална тоалетка придава стил и блясък на цялата спалня. Тя е направена от тъмна дървесина, която се съчетава чудесно с останалите мебели, като същевременно изпъква на фона на стените и прозорците в светли нюанси.

интериор

таб  Функционални  решения

Малката дървена ракла, боядисана в наситен шоколадов цвят, е едновременно шикозна и функционална. Тя служи за съхранение на част от вещите в помещението, като същевременно върху нея могат да се поставят одеялата, завивките и възглавниците.

интериор

таб Тъкани за допир

Смесването на контрастни цветове не е достатъчно предизвикателство – съчетанието на различни, контрастиращи помежду си материи внася драматизъм в интериора и го прави по-стилен.

интериор

таб Красиви съчетания

За да се получи приятен за окото контраст, може да се приложи комбинацията между масивна мебелировка (асоциираща се с грубост и мъжественост) и красиви аксесоари (които символизират женствеността и мекотата).

интериор

Източник: uktv.co.ukНяма коментари


ключови думи
спалня, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg