фирми продукти
представяме
работа
 
Кухня на бъдещето

Известната словенска компания Gorenje, съвместно с младия френски дизайнер Ора Ито (Ora Ito), представят своя поглед в бъдещето. Или по-точно – своята представа за това как би изглеждала тогава една кухна. Футуристичният модел е монолитен блок с кубична форма и меки извивки. Той разбира се е оборудван изцяло със съвременни кухненски уреди и аксесоари. Засега обаче моделът съществува само като прототип.

кухня

кухня

кухня

кухня  кухня

Структурата на кухнята позволява тя да се мести и транспортира от едно място на друго. Направена е от съвременен композитен материал, определян от дизайнерите и архитектите като „материалът на бъдещето”. Той е издръжлив на всякакъв вид атмосферни влияния. и по тази причина кухнята може да бъде разположена и извън дома. Високите технологии са си казали думата и при обзавеждането – кухнята е оборудвана с LCD монитор, компютър и CD/DVD плейър.

кухня

кухня

кухня

кухня

кухня

кухня

кухня


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: gorenje-oraito.com8 януари 2010 13:47 | Поредната измишльотина
От: Добрева
Кухнята е проектирана от човек, който никога през живота си не е готвил. Функционално не е удобна, няма място за приготвянето на ястията, ще се губи време в разстоянията между уредите. Но така е с повечето модели за кухни напоследък - гледа се повече гъзарията, а не за какво ще служи.
13 март 2009 09:14 | отговор
От: comfort.bg
Уважаеми г-н Христов, целта на статията е не да рекламира дадения продукт, а да даде повече интересна информация за подобен тип продукти. Ето защо не сме предоставили техническа информация за конкретната кухня. Ако желаете да се осведомите по тези въпроси, моля посетете сайта, изписан най-отдолу на статията.
13 март 2009 06:58 | Кухня на бъдещето
От: Христов
Информацията е много малко. За вътрешен монтаж не е ясно как ще стане, какви са изискванията към помещенито и т.н.
1 ]
3 резултата в 1 страница


ключови думи
кухня, модерен дизайн, съвременни мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg