фирми продукти
представяме
работа
 
Сграда за 700 млн. паунда в центъра на Лондон

Trinity EC3 – това е името на един от новите проекти, засягащи архитектурата на Лондон. Идеята за него е създадена от строително-инвестиционната компания Beetham, а дизайнът възложен на архитектурната компания Foreign Office Studio (FOS). Проектът е локализиран в района Олдгейт, разположен в сърцето на английската столица. Той включва изграждането на група от 3 сгради (от англ. trinity значи троица) , изградени основно от стъкло, които ще са с сходен дизайн, но различни форми и размери. Очаква се проектът да бъде завършен през 2014 година.

сгради

сгради

Trinity EC3 ще бъде е площ над 93 000 кв. м., които ще са заети от офиси, търговски и обществени обекти, и ресторанти. Височината на сградите ще бъде съответно 12, 15 и 22 етажа. Помежду си те ще бъдат свързани посредством остъклена топла връзка. От компанията изпълнител предвиждат изграждането на градина върху покрива на най-високата сграда.

сгради

сгради

сгради

Въпреки, че формата на бъдещите сгради е изградена на базата на правоъгълните форми, наподобяващи тези на обработен кристал, част от повърхностите са леко наклонени на една страна. Това е направено, за да могат те да се впишат в иначе призматичните форми на геометричните характеристики на обекта като цяло. Повърхността на сградите е конструирана така, че да отразява по-голяма част от слънчевата светлина и да я насочва към околните пространства.

Източник: trinityec3.comНяма коментари


ключови думи
Лондон, архитектура, сгради

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg