фирми продукти
представяме
работа
 
Преносим шезлонг

Дизайнерът Sascha Akkermann е автор на тази едновременно простичка, но и гениална идея. Тази идея е перфектно решение за свободното време, особено когато потребителят няма достатъчно време за подготовка. Моделът се нарича Poissonmobile и е мултифункционален – той може да служи както за постелка, така и за шезлонг. Идеята за него е вдъхновена от тръстиковите рогозки, използвани някога за направата на суши.

шезлонг преносим

шезлонг преносим

Най-ценното на този шезлонг е възможността му да се пренася лесно, дори когато плановете за почивката се правят в последния момент. Целта на дизайнера е била да използва гъвкава плоскост, която да се преобразува в мебел със стабилен корпус. Още по-важното обаче е, че след употреба шезлонгът трябва просто да се навие и да се прибере при плажната кърпа например. Бързо, лесно и най-вече – компактно.

шезлонг преносим

Според самия дизайнер, издръжливостта на опън на материала и ергономията на цялостната структура са създали на шезлонга почти идеална форма. Размерите му са 120 х 20 см. и се състои от два отделни слоя от рециклирани материали - насмолен брезент (мушама) и дърво. Преносимият шезлонг може да бъде използван навсякъде в и извън дома – на плажа, в двора или пък до басейна.

шезлонг преносим

шезлонг преносим

шезлонг преносим
 
Sascha Akkermann е създал и още един модел шезлонг - Salmon, който е със същата функционалност, но с размери 120 х 18 см. и в различни разцветки.


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: confused-direction.deНяма коментари


ключови думи
шезлонг, мебели, преносими мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg