фирми продукти
представяме
работа
 
Въртяща се маса за хранене

Проблемът при вечерята в голяма и интересна компания е, че едновременно можете да седите само до двама човека, докато контактът с останалите е доста по-труднодостъпен. Ако пък Вие самите сте домакин на такава вечеря, то вероятно едно от най-трудните Ви задължения би било да обърнете внимание на всеки един гост и да се уверите, че всички се чувстват добре. Тази нестандартна маса е едно високо технологично решение на този проблем. Тя е превъплъщение на идеята за по-активната комуникация между седящите на една маса, след като бъдат премахнати физическите и емоционални бариери между тях.

въртяща се маса

въртяща се маса

Идеята за въртящата се маса е на компанията Contab. С помощта на специален механизъм, масата върти бавно всеки един седящ, заедно с неговия стол и храната му. Така за период от 2 часа, всеки човек се среща с всеки един от другите седящи на масата и има възможност да контактува с тях. Столовете са подвижни и трябва да бъдат допълнително позиционирани върху платформата на масата. Въртенето се контролира чрез контролен панел с LCD екран, като скоростта на въртене може да бъде намалявана или увеличавана.

въртяща се маса въртяща се маса

въртяща се маса въртяща се маса

въртяща се маса въртяща се маса

Всички елементи са сменяеми, така че да има възможност да се осъществяват различни дизайни. Освен това по този начин мебелът може да се измени така, че да се вписва по-добре във вече съществуващия интериор. Модулният дизайн позволява да се съберат от 12-20 човека до 50 човека. Използваните материали са неръждаема стомана, алуминий и дървесина (обработена и масивна). Размерите на масата са 7.2 м. дължина и 2.5 м. ширина.


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта източник.

Източник: contab.co.nzНяма коментари


ключови думи
въртяща се маса, маса, мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg