фирми продукти
представяме
работа
 
Стена - канапе

Представяме Ви Wallfa – идея, разработена от нестандартния дизайнер Jordi Canudas, която съчетава параван и канапе в едно. Мебелът е част от един по-голям проект, наречен "Behind the Wall" ("Зад стената"), а прототипът му може да бъде видян в Лондон. Името му е образувано именно от двете основни функционалности – "wall" (стена) и "sofa" (канапе).

стена канапе

стена канапе

стена канапе

стена канапе

стена канапе

стена канапе

стена канапе

Wallfa всъщност е една доста нестандартна двустрастранна мебел, която може да се използва като параван за разделяне на пространството в помещенията, а едновременно с това може да се ползва за сядане и от двете страни. При сядане на повече от един човек от всяка една страна, седящите взаимодействат помежду си чрез движение и допир. Това е така, тъй като своеобразната облегалка на канапето е еластична и подвижна, което от своя страна е един от основните фактори за удобството на мебела.

стена канапе

стена канапе

стена канапе


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: jordicanudas.comНяма коментари


ключови думи
стена, канапе, мултифункционални мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg