фирми продукти
представяме
работа
 
Красиви стенни декорации

Стенните декорации, щампи и цели картини все повече изместват скучните едноцветни стени и тапети. С помощта на малко боя и много въображение цялото помещение може да бъде напълно преобразено. Вижте няколко красиви идеи за стенна декорация в различни стилове.


Горски мотиви


Банята е решена в приятно жълто, а декорацията представлява част от горска картина – дръвчета, катерички, зайчета и бухали.

декорация


Рапсодия в синьо

Тук вдъхновението идва от любимите аксесоари -  ваза с цветя и много зеленина. Декорацията е многослойна и е базирана върху флорални мотиви (стил "китайски порцелан").

декорация


Декорация по марокански

Екзотична фреска, носеща духа и мистиката на Изтока – слънце, пясъци и палми, сред които са сгушени кокетни къщички от глина. Така вграденият бюфет се превръща от обикновена мебел в истинско произведение на изкуството. За да се подсили ефектът, стената зад бюфета е оформена дъгообразно – типично в стила на културите от Изтока.

декорация


Оазис в пустинята

Още една "пясъчна" идея, която носи топлина и слънце – африкански пейзаж сред пустинния фон на пясъчните дюни.

декорация


Закуска под дървото

Таванското помещение е трансформирано умело с помощта на красива фреска – "парче" от природата, внесено вътре в интериора. Декорацията пресъздава атмосферата на лятна полянка с дръвче и много зеленина, допълнени от ясносиньо небе, птички и пъстри пеперуди.

декорация


Сред вълните на езерото

Цялото помещение е "обгърнато" от цялостната фреска на езеро и дръвчета по неговия бряг. Така се създава усещането, че помещението е разположено в средата на езерото. Самата декорация е съвсем деликатна – цветовете са ненаситени и нежни, а линиите са плавни и бледи.

декорация


Провинциална хармония

Тази красива и свежа фреска се разпростира върху няколко стени, следвайки чупките на помещението. Декорацията проследява типичната атмосфера на село – дръвчета, поляни, къщички сред хълмовете и много зеленина.

декорация декорация


Трапезария насред полето

Още една подобна идея – цялата трапезария е "обгърната" от тази толкова красива природна картина. Зеленината, ясносиньото небе и живописните детайли превръщат помещението в истински оазис не само за хранене, но и за прекарване на свободното време.

декорация


Весели животни за детската стая

Дали става въпрос за весели жабки сред приятните за окото синьо-зелени детайли или пък за група приятелски настроени животни, детската стая е идеално място за развихряне на въображението. За целта може да бъде боядисана и декорирана само една стена или пък цялата стая.

декорация декорация


Синьото дърво в стаята

Един по-лесен проект за детската стая, базиран върху небесно синьото. Основната декорация е от кичесто дръвче с накацали върху него птички – то е решено в моряшко синьо и се разпростира върху тавана и две от стените.

декорация декорация

Източник: bhg.com5 февруари 2009 14:20 | красиво е
От: Ника
Много е красиво и радостно за очите!Благодаря за идеите!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
декорация, фреска, стена

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg