фирми продукти
представяме
работа
 
Пространство по поръчка

Представяме Ви LINK - мултифункционален модулен продукт, създаден от английското студио PearsonLloyd. Изграждането на модулите става на принципа на играчките Лего, с помощта на отделни елементи, които се свързват помежду си в по-големи масиви. И всичко това, съчетано с изключителна лекота и стабилност на структурата. Системата LINK е представена за първи път на изложението Tent London през септември 2007 година.

стена

стена

стена

стена

стена

стена

стена

Елементите на LINK са направени от ARPRO – експандиран полипропилен с ниска маса и високо качество. Те могат да се използват поотделно или съчетани в по-големи структури, за да се изградят различни по вид елементи за интериора – преградни стени и паравани, отделни помещения за разговори или четене, или дори система от саксии.

стена

стена

стена

стена

Съчетанието може да става вертикално или хоризонтално, в зависимост от желания резултат. LINK е особено подходящо решение за изграждане на малки отделени помещения посредством използването на "стени”, изградени от елементите. Така всеки може да се наслади на свое собствено лично пространство, дори ако се намира в средата на голям апартамент или офис.


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източници: pearsonlloyd.co.uk и tentlondon.co.uk19 февруари 2009 13:38 | Пространство по поръчка
От: М. Михайлова
Мола посочете магазин /адрес/ в България къде може да се закупи и евентуално ориентировъчна цена.
7 февруари 2009 23:48 | int
От: DeN
mnogo e interesno...
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
модули, стени, преградни стени

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg