фирми продукти
представяме
работа
 
Светещи камъни за градината

Тези светещи "камъни" са създадени от италианските дизайнери Marta Laudani и Marco Romanelli за компанията Oluce. Те са един чудесен и нестандартен аксесоар за двора или градината, където ще внесат уют, мека светлина и лукс. Създадени са от устойчив на атмосферни влияния полиетилен и светят благодарение на вградената във вътрешността си луминисцентна лампа. Моделът съществува в 2 разновидности, които се различават единствено по своите размери и по мощността на светлината. Единият вид е с размери 28 х 19 см., височина 15 см. и крушка с мощност 12W, а другият – с размери 42 х 31 см., височина 22 см. и 25-ватова флуоресцентна крушка.

светещи камъни

светещи камъни

светещи камъни

Дизайнският екип е автор и на един друг модел светещ ''камък'', подобен на този, но създаден за употреба вътре в дома. Той е направен от стъкло и може да бъде използван за осветление върху пода, масата или тоалетката. Интериорното осветително тяло използва обикновена електрическа крушка.

светещи камъни

Светещите ''камъни'', колкото и съблазнителен аксесоар да са те, не могат да бъдат закупени от магазина. Те се доставят само чрез специална поръчка и само в големи количества. По принцип цената на един брой е 513.50 долара, но при разпродажба тя може да падне до 316 долара. За по-голям ефект обаче е добре да се използват няколко ''камъчета'', разположени в групичка в градината или в двора.


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: oluce.com16 март 2013 02:53 | Социално луди!
От: Христов
316 долара за 50 грама найлон и една 12 ватова крушка!?! И това с "остъпката"!!! Да си ги ползват със здраве, че явно им липсва нещо.
25 февруари 2009 09:34 | А защо не!
От: Назаров
Така или иначе на всеки двор си му трябва т.н. "районно осветление".Идеята не е лоша,най-малко заради това, че човек не може да се спъне в такъв камък в тъмното.
12 февруари 2009 16:44 | камъни
От: veni.uzunova
прекрасни са но не са ми по джоба
7 февруари 2009 16:05 | относно светещите камъни
От: Соник
Кой казва,че са кич? Приказка е !
1 февруари 2009 02:28 | kamani
От: sylvestar
tova sa neveroiatni kamani ako imah vazmojnost i as bih si kupila. biha sedeli stra6no neveroiatno vav gradinatami do bara
31 януари 2009 12:30 | камъни
От: constant
това не са дизайнерски решения. Това граничи с кича.
27 януари 2009 14:40 | камъни
От: ева
И аз искам такива камъни! :))
1 ]
7 резултата в 1 страница


ключови думи
лампи, градина, светещи камъни

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg