фирми продукти
представяме
работа
 
Дъга от светлина

Тази страхотна лампа е създадена от дизайнерите в немското студио Hansandfranz и се казва Troja Arc. Тя е изградена от стотици отделни светодиода (т.нар. LED светлини), поставени в регулируема алуминиева рамка във формата на арка. Крайният резултат е наличие на мека и  ненатрапчива светлина.

лампа

Лампата е със сравнително големи размери и поради тази причина може да освети доста голямо пространство. Недостатъкът й е, че заради размерите си тя трудно може да бъде поставена в малко помещение.

лампа

лампа

лампа

Troja Arc определено е един от онези интериорни елементи, за които може да се каже, че съчетават едновременно стил и практичност. Ако решите да се отпуснете върху фотьойла с книга в ръка, тази лампа ще е единственото, от което ще имате нужда, тъй като тя ще Ви осигури дъга от мека светлина, която не напряга допълнително очите.

лампа

лампа


Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт (продукти). Екипът ни няма информация дали продуктът се предлага на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: hansandfranz.de26 януари 2009 17:15 | Troja arc
От: Serafimov Serafim
Отлично решение на проблема за адекватно вътрешно осветление - на работното место. Но! - къде може да се открие за закупуане?
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
лампа, дъга, светодиоди

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg