фирми продукти
представяме
работа
 
Мебел според настроението

Представяме Ви Protean – система за сядане, която се адаптира спрямо настроението и желанието на своите собственици. Дизайнерът Джъстин Поркано (Justin Porcano) създава тази мебел, за да позволи на потребителя да се води от собствените си нужди във всеки един момент. Той може да избира дали да седне в кокетно канапе за двама, близо до своята половинка, лице в лице с нея/ него или пък самостоятелно, оставяйки достатъчно лично пространство около себе си.

стол

В зависимост от разположението на двете места за сядане, тази многолика мебел разполага с различен вид свободна площ отстрани. При разположение тип "канапе за двама" отстрани остават две отделни плоскости, които могат да служат като масички. Същото важи и за разположението, при което двамата седящи се намират един срещу друг. В третия вариант обаче, където двете места за сядане са разположени отделно, свободното пространство се намира между тях.

стол

стол

Protean е направен от алуминий, филц и фурнир от орехова дървесина. Мебелът се предлага от американското дизайнерско студио Upwell Design.

стол

Източник: upwelldesign.comНяма коментари


ключови думи
мебел, дом, трансформация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg