фирми продукти
представяме
работа
 
Необикновена масичка – стълба

Използвайте старата стълба от дома си, за да направите от нея коренно различна вещ – удобна и функционална странична масичка за всекидневната. Единственото условие е стълбата да бъде здрава и стабилна, за да издържи тежестта на своята нова роля. Оттам нататък от Вас зависи какъв ще бъде новият външен вид на мебела – едноцветен или многоцветен, с шарки, надписи или пък щампи.

проект
Върху масичката – стълба можете да поставите книги, цветя или малка колекция статуетки.


Какво ще Ви е необходимо:

* Стара, но здрава стълба (можете разбира се да използвате и нова такава)
* Черна боя (използваната тук) или всеки друг цвят боя, оцветител или лак
* Декорация (по желание) – боя за надписите/ рисунките на ръка, щампи, декупаж или друга избрана украса
* Плот на масичката – ако стълбата не разполага с плоскост, която да играе ролята на плот, можете да монтирате такъв (например от дърво) към горната част на старата стълба


Какво да направите
:

1. Обработете повърхността на старата стълба с шкурка, за да свалите остатъците от боя и прах. Нанесете боята върху цялата повърхност или върху част от нея.

2. Добавете декорацията като се фокусирате основно върху крачетата на стълбата – масичка. В показания проект са нарисувани на ръка китайски йероглифи – с помощта на златиста боя. Вие обаче можете да изберете друг вид украса – с боя, декупаж, изрезки и прочее.

Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
масичка, стълба, проект

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg