фирми продукти
представяме
работа
 
Преди & След: 10 страхотни трансформации

Дали става въпрос за изграждане на нов интериор или пък за създаване на такъв от нулата, професионалните дизайнери могат да сътворят понякога истински чудеса.
                      tab

Ето няколко примера за това:

таб Преди: Голо помещение, без никакви мебели и аксесоари – архитектурните характеристики на помещението са изгубени в студената празнота и тъмнината.

интериор

След: Разкрита е цялата архитектурна красота на помещението, като сега то изглежда по-топло, уютно и гостоприемно. Добавена е и щипка лукс чрез богатата текстура на мебелите, големият персийски килим и добре подбраните аксесоари.

интериор


таб Преди: Тежък и старомоден интериор – малко влакнесто килимче, старо канапе в скучни цветове и десени, заемащи по-голямата част от стаята и създаващи визуална претрупаност.

интериор

След: Пребоядисана и освежена, стаята е осъвременена с помощта на няколко нови мебела с модерен дизайн и подбрани аксесоари, извайващи нейния елегантен завършек.

интериор


таб Преди: Комбинация между всекидневна и трапезария, тази стая изглежда претрупана и мрачно сред старомодните мебели и наситения цвят на стените.

интериор

След: Цвета на стените е изсветлен до пастелно и така помещението изглежда светло и широко. Новите мебели с модерен и изчистен дизайн, както и подходящите аксесоари, създават една съвсем различна атмосфера.

интериор


таб Преди: Без наличието на мебелировка, това и без това малко помещение изглежда още по-тясно.

интериор

След: Един съвсем различен интериор, създаващ усещането за елегантност, уют и светлина. Неутралният фон, разнообразието от цветни акценти и добре подбраните мебели разширяват помещението визуално.

интериор


таб Преди: Безлична и обикновена трапезария, която не привлича окото.

интериор

След: Елегантна, изпъкваща и различна, преобразената трапезария има коренно различна визия, благодарение на съвременните мебели от тъмна дървесина, нестандартния полилей и подбраните аксесоари.

интериор


таб Преди: Дори красивата гледка от прозореца на помещението не може да компенсира сивотата и безличността на това помещение с изхабено канапе и протъркан килим.

интериор

След: Коренното преобразяване на стаята се дължи основано на съвременните и елегантни мебели, подходящото осветление и ненатрапчивите аксесоари.

интериор


таб Преди: Разпръснатата и неподредена мебелировка отвлича вниманието от иначе нестандартните архитектурни детайли на помещението.

интериор

След: За цветова гама е избран неутрален цвят (яйчена черупка), а мебелите са подбрани в елегантен минималистичен стил. Друг основен акцент е осветлението, предоставено от няколко различни източника с различна интензивност. В средата на помещението е оставено широко свободно пространство, което прави стаята да изглежда по-просторна и подредена.

интериор


таб Преди: Старинният специфичен чар на архитектурата на помещението се губи сред старомодната и неподходящо подбрана мебелировка.

интериор

След: Промяната в разпределението и цялостната визия на стаята е изпълнена чрез елегантна нова мебелировка и подбрани аксесоари, които едновременно подчертават чара на архитектурата, но и създават един по-модерен външен вид.

интериор


таб Преди: Без мебели и аксесоари, този наскоро ремонтиран дом е изгубил специфичния си чар и индивидуалност.

интериор

След: С помощта на подбраните текстури, цветове и форми, дизайнерите са трансформирали празното помещение в истинско интериорно бижу.

интериор


таб Преди: Домашният офис е разположен в помещението на трапезарията, нарушавайки логиката на цялото жилище.

интериор

След: Дизайнерите са създали елегантна и красива трапезария с помощта на няколко красиви мебела от дървесина и изкуствена кожа, ново осветително тяло и няколко чудесно подбрани аксесоара.

интериор


Източник: hgtv.com7 април 2013 18:18 | усмивки
От: pepita
защо хората не виждат красивото,а винаги злобеят?
18 май 2012 15:45 | хубаво
От: Иво
Когато стаите са стандартни и има достатъчно пространство е лесно да се обзаведе ;)
10 декември 2009 12:10 | НЕ МЕ КЕФИ
От: Росица
НА ПОВЕЧЕТО СНИМКИ ПРЕДИ Е ПО-ДОБРЕ ОТ ПОСЛЕ.МНОГО ПОСНИ ЦВЕТОВЕ
9 януари 2009 18:54 | браво
От: зайо байо
Много обичам такива статии Преди & После - интересно е да видиш трансформациите. Браво!!
9 януари 2009 18:40 | idei
От: zaaeka
ima dosta priqtni re6eniq....sledva6tiq pat da pokajete pove4e..
1 ]
5 резултата в 1 страница


ключови думи
интериор, дизайнери, трансформации

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg