фирми продукти
представяме
работа
 
Етикетите – функционални и интересни

Надписите и етикетите в дома отдавна не са само средство, чрез което да поддържате ред в дома си – те се превръщат в част от декорацията, без обаче да губят дори малка част от своята функционалност. Ето и няколко идеи за интериора:

1. Ретро шик

етикети

Върнете чара на традицията чрез добре познатите ни кутии с надписи, с които едно време разполагаше всяко домакинство. Днес се предлага разнообразие от интересни, красиви и функционални кутии за продукти и предмети – с различни надписи, стил и цветове. Друг вариант е да освежите старите кутии, като ги пребоядисате отвън в цветове, координиращи се с останалите предмети около тях – освен това можете да ги украсите с различни шарки или да изпишете с боя друг надпис (или да подсилите стария).

2. Лесна украса

етикети

Вместо обикновените етикети от бели хартиени правоъгълници, украсете кутиите и чекмеджетата с надписи върху цветна хартия, която сте изрязали по ръбовете със зиг-заг ножица и към които сте закрепили  по едно голямо декоративно копче.

3. Висящи етикети

етикети

Дори най-обикновеният надпис става далеч по-интересен, когато е поставен върху висящ етикет. Всяко медальонче със сменяем етикет може да бъде закачено към кутията или папката с помощта на кожена връвчица.

етикети

Ето пък една идея за детската стая – кордата да всеки медальон с надпис е разтегаема и е прикрепена към кошничката с кукичка. Така детето винаги ще знае как точно са подредени вещите му и ще може да ги разпределя правилно.

4. Перфектно подредени

етикети

Тук надписите са поставени така, че да се виждат лесно при леко издърпване на всяко чекмедже.

5. Картинки

етикети

Вместо надписи можете да поставите съответните картинки – така малките деца, които все още не могат да четат, ще знаят къде могат да намерят дадена играчка и къде да я приберат след играта. Или пък можете да изберете този картинен вариант, за да направите шкафовете по-интересни и забавни.

6. За всеки ден

етикети

Един лесен и ефективен начин да накарате детето си да бъде по-подредено – изберете шкаф, върху който да поставите надписите на всеки от седемте дни от седмицата. След това в съответните чекмеджета подредете дрехите, аксесоарите, тетрадките, учебниците и прочее предмети, които искате да облече или вземе детето. Така то ще знае коя дреха или предмет трябва да носи в съответния ден и няма да губи време за избор и търсене сутринта.

7. Официален шик

етикети

За да сте сигурни, че ще виждате надписите върху чекмеджетата и кутиите отдалеч, изберете голям и удебелен шрифт с класически вид.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
етикети, надписи, подреждане

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg