фирми продукти
представяме
работа
 
Подложки за чаши "Снежинка"

Една лесна, но ефектна идея за зимна декорация - собственоръчно направени подложки за чаши със "снежна" декорация. Проектът е лесен и евтин за изпълнение, но ще направи всяко празнично парти или вечеря у дома уникални и интересни.

снежинка


Необходими материали:

* Ножици
* Линийка
* Филц в два контрастни цвята
* Бял тюл
* 50 см. кадифена лента с ширина 1 см. – в цвят, близък до базисния нюанс на филца във всяка подложка
* Блестящи пайети с различни форми
* Лепило за тъкани


Инструкции:

1. Срежете от филца в базисен цвят (тук той е в бяло) квадрат с размери 11 х 11 см. Срежете квадрат със същите размери и от тюла. Срежете от кадифената лента 4 парчета с дължина 11 см.

2. Изберете картинка на снежинка и я увеличете до размер 10 см. в диаметър. Използвайте хартиеното копие на снежинката, за да направите шаблон и да отрежете същата форма от филца в контрастен цвят (тук той е в пурпурно).

снежинка
Примерна форма на снежинката.

3. Залепете филцовата снежинка в центъра на квадратчето от бял филц. Разпръснете блестящи пайети около нея – можете да поръсите самата снежинка с блестящ прах за декорация. Отгоре поставете квадратчето, изрязано от тюл и изравнете ръбовете.

4. Капнете малко от лепилото за тъкани по четирите страни на подложката – на около 3 мм от ръбовете.

5. Поставете четирите парчета кадифена лента по цялата дължина на всеки от четирите ръба на поставката, припокривайки ги в ъглите. Притиснете ги добре, за да залепнат стабилно. Оставете лепилото да изсъхне добре.


Източник: bgh.comНяма коментари


ключови думи
подложки, аксесоари, декорация

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg