фирми продукти
представяме
работа
 
7 страхотни коледни стила

Освен традиционния коледен интериор в класическото червено и зелено, дизайнерите предлагат и няколко по-нестандартни решения за празничната декорация.


1. Снежнобяла Коледа

Традиционна Коледа в бяло и сребристо. Най-лесният начин да обзаведете дома си в този стил е да замените елементите в червено с такива в искрящо бяло. Ето тук например, вместо традиционната червена коледна звезда (става въпрос за цветето), върху украсата на стълбите е поставена такава в цвят яйчена черупка.

Коледа Коледа
Коледа Коледа


2. Коледа в класическо червено

Разбира се, можете да предпочетете класическия цвят на Коледа – червеното. Тъй като то е твърде наситен цвят, добре е да го използвате пестеливо – например при аксесоарите и празничната декорация. За да омекотите наситеността на червеното, можете да го съчетаете в друга класическа комбинация – с бяло.

Коледа Коледа


3. Коледа в зелено и бяло

Една успокояваща погледа и ума комбинация между тревнозелено и нежно бяло (цвят яйчена черупка). Зеленото задължително присъства в празничната украса – чрез коледното дръвче и венците от свежи елхови клонки. Тази ненатрапчива декорация е подходяща за целия зимен сезон.

Коледа Коледа
Коледа Коледа


4. Розова Коледа

Понякога цялостната цветова палитра на помещението може да продиктува и стила на декорацията – както например тук. Колкото и нестандартна да изглежда коледната украса, базирана върху розовото, не трябва да забравяме, че в основата си то е съчетание между два традиционни нюанса – червено и бяло. Неговата мекота и пастелност обаче са незаменими щом стане въпрос за нежна и ненатрапчива декорация на интериора.

Коледа


5. Коледа, искряща в златисто

Ако използвате златистите нюанси като основа на своята празнична декорация, останалите цветове, особено зелените нюанси, изглеждат по-ярки и наситени. Освен това те създават усещане за празничност и щипка лукс в интериора.

Коледа


6. Разноцветна Коледа

Хората, които обичат да експериментират с цветовете, ще харесат този разноцветен коледен интериор, в който са съчетани различни нюанси, форми и украси.

Коледа


7. Традиционна Коледа в червено и зелено

Няма как да пропуснем най-класическата комбинация, що се отнася за коледен интериор – червено и зелено, на бял фон. Червеното присъства върху стената, тапицерията на мебелите, панделките и декорацията със свежи цветя. Зеленото пък е внесено чрез венците от свежи клонки, мебелите и част от аксесоарите.

Коледа


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
Коледа, Нова година, празнична декорация, коледна украса, цветове

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg