фирми продукти
представяме
работа
 
Светеща масичка за кафе

Представяме Ви Mekong – проект на дизайнерката Gala Wright, който включва 2 модела масички за кафе. Единият модел (Mekong), е с продълговата форма, а другият (Mekong Cube) е във формата на куб. Свързващият елемент и при двата модела е палстмасовото луминисцентното кълбо, отделящо мека и ненатрапчива светлина, като то е включено в техния дизайн по два различни начина. Идеята на дизайнерката е да създаде оптическа илюзия с помощта на различните материали.

масичка за кафе

масичка за кафе

При масичката-куб светещото кълбо е вградено вътре в самата форма, направена от двустранно огледално стъкло. При изключена светлина, повърхостта на масата изглежда абсолютно огледална, но ако светлината бъде включена, кълбото става видимо, заедно с многостранните отражения вътре в самия куб. Технологията при продълговатия модел на Mekong е абсолютно същата, с тази разлика, че светещото кълбо е наполовина извън масата, което добавя още един вид светлина в помещението.

масичка за кафе

масичка за кафе

Размерите на Mekong са 150 см. (дължина), 60 см. (ширина) и 22 см. (дължина), а при Mekong Cube страната на куба е 43 см.

масичка за кафе

Източник: viablelondon.comНяма коментари


ключови думи
масичка за кафе, светеща сфера, мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg