фирми продукти
представяме
работа
 
12 коледни венеца за украса на дома

Няколко идеи, традиционни и екстравагантни, за празнична украса на дома за коледните и новогодишни празници.


1. Шишарки и зеленина

венци венци

В свежите клончета от вечнозелено дръвче са вплетени сухи клонки с червени плодчета и шишарки, предварително напръскани със златиста боя.

2. Зелени ябълки

венци

Този венец, съчетаващ тъмнозеления цвят на клонките с вибриращо зеленото на свежите ябълки, става още по-ефектен, ако се постави на керемиденочервен фон. Тъй като съдържа сочни плодове, венецът е доста тежък – затова при желание истинските ябълки могат да се заменят с изкуствени, които са далеч по леки.

3. Кедър и червени плодове

венци

Свеж венец от кедрови клонки, в който са вплетени клончета с червени плодове, придаващи му повече текстура и цвят. В горната част на венеца е вързана лъскава червена панделка.

4. Венец от топки за елха

венци венци

За основа на този нестандартен венец е използван обръч от плътен дунапрен (пяна), върху който са залепени лъскави топки за елха с различна големина и цветове.

5. Топки и ленти

венци
 
Широката лента в този венец се превръща в основен елемент от декорацията – едновременно украса и разделител за вплетените във венеца червени топки.

6. Венец в златисто

венци

Този нестандартен венец е създаден върху основа от сухи клонки, с вплетена в тях полупрозрачна панделка и няколко малки блестящи топки в бяло, златисто и сребристо.

7. Провинциален стил

венци

Този иначе обикновен венец е придобил нестандартен и ефектен външен вид с помощта на няколко малки блестящи топки и голяма панделка от груба конопена материя в кафяво, поставена малко встрани от центъра на венеца.

8. Прозрачни мъниста

венци

Върху основа от дунапрен са вплетени телени жички с множество прозрачни мъниста, оформяйки един изключително нестандартен, но много ефектен зимен венец.

9. Снежинки

венци

Сребристите орнаменти (снежинки и звездички), вплетени в зелените клонки на венеца му придават един по-празничен и "снежен" външен вид.

10. Просто зелено

венци

Този на пръв поглед съвсем обикновен венец от свежа зеленина е интересен заради съчетанието на различни видове дървесни клонки – всеки от които с различен нюанс на зеленото.

11. "Снежни" венци

венци венци

Още един нестандартен, но ефектен венец за празниците – той е изграден върху дунапренен обръч, покрит с лента от изкуствени пера, лъскави сини панделки и няколко топки за елха в снежнобяло. При втория вариант се използват само бели топки и множество ленти в яркосин нюанс.

12. Свежо и червено

венци

В този венец е заложено не толкова върху зеленината, която се явява само фон, а основно върху клонките с цели гроздове червени плодчета – свежа и нестандартна идея за празниците.


Източник: bhg.com15 декември 2008 22:28 | dvanaysi koledni ukrasi za doma
От: nilufer1970
tozi komentar e na da6erya mi... mislya 4e sa velikolepni ukrasi i vyarvam 4e vseki 4ovek 6te napravi po edna ukrasa za doma si .
15 декември 2008 22:19 | dvanaysi koledni veneca zaukrasa na doma
От: nilufer1970
mnogo sa krasivi
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
Коледа, коледна украса, венци

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg