фирми продукти
представяме
работа
 
Магнитни плочки за интериора

Какво по-добро решение за хората, които обичат промяната и предпочитат да променят често нещата около себе си. Тези плочки за под и стени се закрепват с помощта на магнити, без нуждата от вар, хоросан или лепила. Това ги прави лесно сменяеми, за бързи и лесни промени в интериора – целият под или цялата стена могат да се променят в зависимост от настроението на живеещите там. Има разбира се и възможност за размяна на определени плочки и на определени места, без да се постига коренно нов външен вид.

магнитни плочки за интериора магнитни плочки за интериора

Въпреки че не се закрепват с помощта на познатите досега слепващи вещества (вар, цимент, лепило и пр.), магнитните плочки са достатъчно стабилни, за да се ползват дори на по-натоварени места – хотели, магазини или пък офиси. Инсталацията става посредством метална пластина, разположена от долната страна на плочката. Тя е специално обработена, за да бъде издръжлива и устойчивост на петна. Базисните размери на отделните плочки са около 46 х 46 см.

магнитни плочки за интериора магнитни плочки за интериора
магнитни плочки за интериора магнитни плочки за интериора
 
Използваните материали са естествена кожа, стъкло, камък, порцелан и керамика. Плочките покрити с кожа например, са подходящ заместител на килимите, но пък не трябва да бъдат поставяни в мокри помещения. От друга страна, плочките от стъкло порцелан и керамика са особено подходящи за пода и стените в банята.

магнитни плочки за интериора магнитни плочки за интериора

Източник: artistictile.com12 декември 2008 13:49 | Akcet - da
От: VEsi
Bi bilo interesno da se postavjat akcenti po stenite v razlichnite pomeshtenija, koito da raznoobrazjavat - cjala stena ili cjal pod - spored men ne e osobeno polezno za jiveeshtite, a i domashnite ljubimci barzo shte otkrijat, che mogat da vzimat samostojatelni interiorni reshenija :)
12 декември 2008 13:03 | Svejo
От: NO NAME
Свежо и проктично решение, но тези метални намагнитизирани плостости по целия под и по стените....? Не ми се струва пмого полезно.
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
магнитни плочки, интериор, фаянсови плочки

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg