фирми продукти
представяме
работа
 
Необикновено място за сладка дрямка

За някои хора следобедната дрямка е задължителна. Особено в почивен ден, след обилен обяд, разположени под лъчите на следобедното слънце. Именно за тези случаи е създаден Napshell – гъвкава и компактна и удобна "капсула", която предлага едновременно максимална ергономичност и стилен футуристичен дизайн. Мебелът може да бъде разположен почти навсякъде – в или извън дома, без да има нужда от отделно помещение за тази цел. По този начин той предлага личното пространство и сигурност, нужни за една наистина пълноценна дрямка.

napshell

napshell

napshell

Napshell е създаден в Германия от седем студента по архитектура, част от които продължават да са ангажирани с проекта. Идеята на авторите е била да създадат форма и стил на базата на естествените човешки движения. Така те създават изключително ергономичен матрак, подходящ за широк кръг индивиди, независимо от типа телосложение и височината. Вътре в самата капсула е монтирана MP3 звукова система с тонколони/ слушалки, като по този начин визуалните и акустични ефекти, съчетани един с друг, допълнително улесняват релаксацията на спящия.

napshell

napshell

napshell

Към основния модел могат да бъдат добавени допълнително модули – например врати или пък dolby-surround система, като по този начин могат да се задоволят индивидуалните нужди на всеки потребител. Вътрешността на Napshell е тапицирана с изкуствена  и естествена кожа, плюс микрофибърна материя. Външната част на капсулата пък е изградена от подсилена пластмаса, обработена допълнително с бляскаво покритие. Napshell може да бъде разглобен на 3 отделни части, за да бъде местен и пренасян по-лесно. Масата на мебела е около 70 килограма, а размерите му са 295 см. (дължина), 130 см. (ширина) и 145 см. (височина).

napshell


Източник: napshell.comНяма коментари


ключови думи
легло, мебел, футуристичен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg