фирми продукти
представяме
работа
 
Надуваем стол с козина

Този модел надуваемо кресло носи гръмкото име Creature ("Чудовище"). Той се предлага в 3 различни варианта – Mammoth, Primate и Yeti, всеки от които със собствен стил и външен вид. Всяко от трите кресла е с маса само 3 килограма и поради тази причина е идеално за помещения, в които се налага често пренареждане на мебелите.

надуваем стол

Моделът Mammoth ("Мамут") дължи името си на дългата кафява "козина", с която е покрит. Primate ("Примат") пък е тапициран с черна козина, напомняща космената покривка на горилите. Третият модел – Yeti ("Йети"), дължи своето наименование на легендарния Снежен човек, тъй като тапицерията му напомня дългата бяло-сивата козина, която се предполага, че има чудовището.

надуваем стол

надуваем стол

надуваем стол

Вътрешността на Creature се състои от няколко камери, които осигуряват комфорт при различните пози на седене. Освен това креслото има специално място, в което могат да бъдат поставяни мобилен телефон или различни видове дистанционно управление. Мебелът е с височина 76 см., дължина 86.5 см. и ширина 94 см. Фактът, че е надуваем пък го прави особено удобен за хора с динамичен живот. За още по-голямо удобство тапицерията с "козина" може да бъде отстранявана – за почистване, през топлите месеци, заради цялостния дизайн или за да се постигне временна промяна в интериора.

надуваем стол


Източник: gearlog.comНяма коментари


ключови думи
надуваем стол, стол

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg