фирми продукти
представяме
работа
 
12 коледни интериора

Прибавете шепа коледно настроение към своя дом, като почерпите вдъхновение от тези невероятни интериори. Ненапразно техният брой е именно 12 – колкото е броят на месеците в годината, тъй като Коледа е времето, когато правим равносметка за изминалите месеци и празнуваме всичко хубаво, което сме преживели.


1. Една традиционна Коледа

коледни интериори

Червено и зелено, рамкирани в бяло – това са цветовете на коледното настроение, вплетени в този традиционен интериор. Атмосферата е подсилена от специфичния таван на помещението и от горящата камина, облицована с камък и декорирана със свежи борови клонки, както и традиционни червени чорапчета.


2. Нека всичко заблести

коледни интериори

Когато посрещате своите гости за Коледа, интериорът трябва да приковава погледите. Стъклени орнаменти, сребристи топки и цветя, поръсени със сребриста боя – всички тези аксесоари ще внесат желания блясък и коледно настроение в дома бързо и лесно.


3. Коледа в златисто

коледни интериори

Златистите орнаменти и гирлянди за неизменна част от коледната украса. Те се вписват чудесно в светлите тонове на стаята и карат целия интериор да заблести под светлината на следобедното зимно слънце. Вечерта, когато светлината от камината озари помещението, интериорът ще придобие един напълно различен ефект от танцуващите светлини.


4. Коледна елегантност

коледни интериори

Тук дизайнът е запазен максимално опростен и елегантен, а цветовата палитра – светла и пастелна, с близки по интензивност нюанси. Акцентите в златисто и зелено превръщат интериора в празнична феерия, без да го правят претрупан и карнавален.


5. Панделки и ленти

коледни интериори

Загатването за екзотичните тропици в този интериор става чрез специфичните аксесоари и цветове (лайм и нежно розово). Класическите елементи на Коледа са запазени, като някои от тях обаче са перифразирани по нестандартен начин – например чрез употребата на цветя вместо традиционната коледна звезда на върха на елхата.


6. Лукс в златно

коледни интериори

Богатството на текстури в помещението – килим, дамаски и материи, е омекотено и балансирано чрез скромната декорация върху стените.


7. Топлина и уют

коледни интериори

Наситените цветове в интериора – червено и зелено, му придават класически празничен привкус. Същевременно, макар и почти неосезаемо, към него са добавени няколко луксозно щрихи – панделки, ленти и опаковъчна хартия за подаръци в златисто.


8. Флорален разкош

коледни интериори

Гирляндите от свежа вечнозелена зеленина с вплетени червени панделки, поставени над камината, се превръщат в основен коледен акцент в помещението. Те карат целия интериор, решен в иначе стандартните пастелни цветове и флорални десени, да се превърне в истинска коледна приказка.


9. Празничен комфорт

коледни интериори

Празничните декоративни възглавнички в червено и бяло, съчетани с тематични фотографии, купа с плодове и много зеленина, придават на иначе класическия интериор празничен вид. Важен елемент в дизайна е венецът от свежи клонки, който се повтаря из цялото помещение.


10. Около елхата

коледни интериори

Богато украсената изкуствената елха, поставена в голям съд със старинен външен вид, е достатъчна, за да придаде на интериора блясък и празничност. Останалата част от помещението е решена в светли пастелни цветове, почти без декоративни елементи.


11. Изтънченост в бяло

коледни интериори

Тази година можете да замените традиционната коледна елха с няколко красиво оформени снопчета от клонки. За да оформите снопчетата още по-красиво, можете да ги поставите в стъклени съдове, пълни с кристалчета сол и речни камъчета. Вплетените в клоните хартиени бели гълъби допълват изтънчения интериор в светли тонове и изчистени линии.


12. Зимната страна на чудесата

коледни интериори

Полярен оазис в бяло, черно и златисто, съчетани с класически зимни елементи – богато украсената коледна елха, големи декоративни възглавнички за пода, меки материи и светли цветове.


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
Коледа, коледен интериор, коледна украса

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg