фирми продукти
представяме
работа
 
Кресло за двама – една нова концепция за офиса

Автор на дизайна на тази съвременна мебел е австрийският дизайнер Philipp Haselwander, а проектът е спонсориран от компанията Wiesner Hager. Compod е замислен като концепция за офис мебел, с помощта на която да се създаде простичко като дизайн индивидуално място, където всеки служител може да работи по своите задачи. Това е една своеобразна алтернатива на традиционното работно място – бюрото. Концепцията включва и специално място и поставка за лаптоп.

офис кресло

офис кресло

Compod комбинира усещането за комфорт, индивидуалност и ефикасност при работа. Мебелът се предлага в няколко различни модела, за да може потребителят да организира сам пространството по свой вкус. Креслото може да бъде за един човек или пък за двама – застанали един срещу друг. Това способства комуникацията и провокира един нов тип работа в екип, който коренно се различава от традиционния – тип, на който вероятно принадлежи бъдещето.

офис кресло

офис кресло

офис кресло

офис кресло  офис кресло
офис кресло  офис кресло


Източник: wiesner-hager.com

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.22 юли 2009 10:32 | няма
От: Gord
Прилича повече на релаксиране при психоаналитик, отколкото на работа в офис :)
23 януари 2009 19:38 | Голяма работа ще пада
От: Зевзекова
След "Сексът и градъ" и "Сексът и офисът", дали ше има продължение - "Сексът и креслото"?
1 ]
2 резултата в 1 страница


ключови думи
офис, кресло, мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg