фирми продукти
представяме
работа
 
Рамка за картина, трансформираща се в масичка

Съвременният дизайн налага едно доскоро непостижимо съчетание – това между функционалност и стил. Това означава, че рационалността не трябва да бъде жертвана за сметка на красивия външен вид, и обратното. Подобно сполучливо съчетание е постигнала и младата австрийска дизайнерка Verena Lang. Тя е автор на един интересен аксесоар – красива рамка за снимка или картина, която бързо и лесно се трансформира в кокетна масичка.

рамка-картина

Масичката заема място само през времето, в което се използва, а през останалото време се сгъва и прибира към стената. Тази функционалност не само спестява значително пространство в помещението, но и го прави по-подредено. Така получавате ефектна декорация със скрит функционален потенциал и всичко това – тогава, когато го пожелаете.

рамка-картина

Използваните материали за създаването на нестандартната рамка-масичка са дърво, стомана и стъкло. Дървесината е букова и може да бъде оставена в натуралния си цвят, или да бъде оцветена в черно, бяло или шоколадово кафяво. На този етап проектът е само на ниво концепция, изчакваща възможност за развитие на своя скрит потенциал.

рамка-картина

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.


Източник: ivydesign.atНяма коментари


ключови думи
картина, маса, многофункционална мебел

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg