фирми продукти
представяме
работа
 
Мултифункционални мебели от Япония

Напоследък дизайнерите залагат все по-често на сгъваемите мултифункционални мебели и аксесоари, които спестяват значително средства в бюджета и пространство в дома. Дизайнерката Akemi Tanaka не прави изключение от това правило. Нейно дело са два изключително практични и стилни модела – Tagei и Futaba. На японски "tagei" означава "многостранност, гъвкавост, променливост" – това е и ключовата дума, вдъхновила дизайнерката при създаването на двата мебела. Мебелите са едновременно екологични, красиви на външен вид и с изчистена линия.

мебели

Tagei е едновременно масичка за кафе и удобна пейка за сядане с две странични масички. Ако пък в момента нямате нужда от допълнително място за сядане, просто махнете възглавничката и вече разполагате със свободно място за складиране на вещите си, скрито от погледите на околните.

Мебелът е направен от бамбуков шперплат, но може да бъде поръчан и индивидуално с предпочитаните от потребителя дървесина, покритие, материи и цветове. Дървесината е обработена с полимеризирано ленено масло. Масичката за кафе е с размери 111.8 см. дължина, 50.8 см. височина и 43.8 см. ширина. Когато е разгънат, мебелът става с дължина 213 см.

мебели

Futaba също е масичка за кафе, която обаче се трансформира в елегантно канапе за двама. На японски "futaba" означава "две листенца, изникващи от едно и също семенце". Използваният материал отново е екологично чист бамбуков шперплат, а седалката и облегалката на канапето са подплатени с дунапренена пяна.

мебели

мебели


Източник: akemitanaka.comНяма коментари


ключови думи
мултифункционални мебели, канапета

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg