фирми продукти
представяме
работа
 
Шкаф "Близнаци"

Twin Bookshelf (библиотека - близнаци) е дело на турската дизайнерка Zeynep Cinisli и според самата авторка представлява двете страни на Истанбул – европейската и азиатската, както и мостовете, които свързват тези две части от града. Те са сравнени и с още една наистина силна връзка – тази между близнаците, откъдето идва и името на мебела.

шкаф "близнаци"

Когато е затворен, моделът представлява обикновен шкаф, но когато двете му части се издърпат настрани, той се превръща в просторна библиотека с лавици и рафтове. Точно тогава стават видими рафтовете, които са символ на връзките между двете култури на Истанбул.

шкаф "близнаци"

Twin е една изключително динамична мебел, благодарение на вградените релси във вътрешността си и на колелцата в долната си част. Височината на многофункционалния шкаф е 180 см., а ширината му е 40 см. Дължината му в затворено положение е 120 см., а при отворено положение Twin се разделя на 3 секции, всяка от които с ширина 60 см. Всеки от вътрешните рафтове, общо 8 на брой, пък е с височина 39 см.

шкаф "близнаци"


Източник: tasarim.itu.edu.tr26 ноември 2008 20:48 | супер
От: Митко
Много...много ....хитро
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
шкаф, библиотека, връзка

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg