фирми продукти
представяме
работа
 
Компактен гардероб

Този практичен гардероб е идея на лондонската дизайнерка Наоми Дийн (Naomi Dean) и е вдъхновен от съвременния живот в големия град, където мястото никога не достига. Ключовата дума в творчеството на авторката като цяло е "компактност" и този нейн проект не прави изключение. Механизмът на гардероба е изключително лесен за употреба, тъй като включва система от релси и колелца, които правят всяко движение бързо и лесно. Така освен всичко друго, мебелът може да се премества от едно помещение в друго за минути и то само от един човек.

Компактният гардероб е съставен от 2 части, като при отваряне едната част се издърпва, а другата стои неподвижна. В долната част на мебела се намира допълнително пространство на принципа на чекмеджета, което служи за поставяне на сгънатите дрехи, обувки, козметика или други вещи.

гардероб

В горната си част гардеробът включва една голяма телескопична релса, върху която могат да се закачат дрехите. Благодарение на тази телескопичност, при отваряне потребителят може лесно да види всяка една дреха, без да се налага да рови сред закачалките. След това с едно движение подвижният панел се прибира навътре и скрива съдържанието на гардероба. Същевременно във вътрешната част на мебела са монтирани подвижни рафтчета, с помощта на които може да бъде максимално употребено пространството под закачалките, които обикновено стои празно.

гардероб

Гардеробът е изграден от брезов шперплат с фурнир от орехова дървесина. Размерите му са: 174 см. височина, 68 см. дължина и 60 см. широчина.


Източник: naomidean.co.uk

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадения продукт. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.Няма коментари


ключови думи
гардероб, компактност, мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg