фирми продукти
представяме
работа
 
Лампа с природен привкус

Дизайнерката Sara Rossbach е автор на тази необикновена лампа, наречена Sensory Lamp. Нейната основна цел е да създаде хармония и взаимосвързаност между работното място и природата – две неща, които обикновено възприемаме като коренно противоположни асоциации. С помощта на тази хармония обаче се постига по-голяма продуктивност и се стимулира дейността в офиса. Всъщност, въпреки че е сякаш част от бъдещето, Sensory Lamp ни връща към миналото, като възстановява връзката човек-природа.

лампа

Поставена върху бюрото, лампата имитира естествената слънчева светлина, като с изминаването на деня тя бавно променя цвета и интензивността на светлината. Допълнителната стимулация на сетивата на работещия идва от растящата в специално сандъче трева. Сандъчето е вградено в основата на лампата, точно под източника на светлина. Фактът, че в помещението има жив организъм (тревата), за който трябва да се полагат грижи, също играе важна роля за атмосферата в офиса.

лампа

Дизайнът на Sensory Lamp е замислен като комбинация между сандъче за трева, лампа и подложка за мишка. Именно третият елемент е този, който е свързващ, тъй като чрез него цялата конфигурация винаги е близо до потребителя заради своята функционалност.

лампа


Източник: sararossbach.comНяма коментари


ключови думи
лампа, природен дизайн, осветление, работно място, офис

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg