фирми продукти
представяме
работа
 
Съвременна версия на класическия люлеещ се стол

Да продължим още малко темата за люлеещите се столове с нестандартен и интересен дизайн. Този модел е с изключително елегантен и иновативен дизайн – това е проектът на младия немски дизайнер Mathias Koehler, наречен "Rocking Wheel Chair" ("люлеещ се стол - колело").

люлеещ се стол

Според думите на автора, концепцията за стола е създадена въз основа на задание, изискващо "нещо, включващо колело". Моделът всъщност е един невероятен римейк на класическия люлеещ се стол, който повечето от нас асоциират с възрастните си баба и дядо.

люлеещ се стол

Красивият външен вид на модела обаче не е създаден за сметка на неговата функционалност - Rocking Wheel Chair осигурява изключителен комфорт и приятна отмора. За още по-голямо удобство, столът включва специално създадено осветление за четене, вградено в горната му част. Единственото нещо, което все още остава неясно е как точно се захранва осветлението – чрез вграден енергиен източник или пък от енергията, получена при люлеенето. Столът може да се завърта на почти 360 градуса, въпреки че не бихме препоръчали на никого да изпробва тази опция.

люлеещ се стол люлеещ се стол

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадените продукти. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: optisch-edel.de11 ноември 2008 01:52 | STRAHOTNO!
От: nqkoi
Strahoten dizain!
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
люлеещ се стол, колело, модерен дизайн

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg