фирми продукти
представяме
работа
 
Компактни мебели от ново поколение

Представете си компактно и елегантно шкафче, което може да се превърне в стилен комплект от два стола и шикозна разтегателна масичка. Ако сте успели да си го представите, то вероятно сте видели във въображението нещо подобно на този продукт:

проекти

Той се нарича "Privy" и е дело на група от 5 турски студенти по дизай, под ръководството на професора по индустриален дизайн Hakan Garsu. Комплектът е част от портфолиото на турското дизайнерско студио DesignNobis.

Ето още един продукт от колекцията на дизайнерското студио – сгъваем стол, наречен Flogger. Когато не се използва, този модел спестява значително пространство благодарение на специалния си дизайн. Въпреки, че размерите на стола са сравнително големи, няколко стола могат се натрупат бързо и лесно един върху друг, тъй като отделните елементи си пасват идеално.

проекти

Floger притежава уникален дизайн - в компактно състояние той прилича на мидена черупка, което го прави не само много удобен и функционален, но и изключително красив на външен вид. Моделът се предлага в няколко разцветки – жълто, виолетово, оранжево, синьо и зелено.

проекти

Забележка: Тази статия е само информативна и не рекламира дадените продукти. Екипът ни няма информация дали продуктът се предлагат на българския пазар - за допълнителна информация проверете сайта - източник.

Източник: designnobis.comНяма коментари


ключови думи
компактни мебели, обзавеждане, столове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg