фирми продукти
представяме
работа
 
Забавна и креативна декорация на дома

силуетно изкуствоАко не сте от хората, които подскачат панически при вида на мишка в дома си, то този проект е подходящ за Вас. Разбира се тук не става въпрос за истински гризачи, а за декорация със стилизирани силуети. Идеята е приложима за всякакъв вид форми и размери, стига да намерите подходящ за целта шаблон, така че да добавите ефектна, евтина и стилна декорация в дома си според своя собствен вкус и желание.

Ние Ви предлагаме шаблони за "комплект" от котка, гонеща 2 мишки, като имате избор за вида на гризачите. Така получената конфигурация можете да разположите в долната част на стената, най-добре близо до стълбище или врата, където тя ще изглежда най-ефектно.

Фигурките можете да направите от дебел картон, от шперплат или дори от дървесина. За направата им е необходимо да изберете конкретен силует, да го увеличите до избрания размер и да използвате принтер, за да изпринтирате така получения образ (ако не разполагате с готов шаблон върху хартия). След това поставете хартията върху избраната плоскост (например картон) и изрежете силуета по контурите.

Ако желаете образът да бъде обърнат в другата посока, предварително обърнете компютърното изображение или изрежете шаблона и го използвайте отделно за очертаване върху желаната плоскост.

Когато силуетът е готов оцветете повърхността му в избрания цвят, например черен, и фиксирайте фигурката върху стената в желаната позиция и конфигурация. Ако искате да си спестите оцветяването, можете да използвате материал в избрания цвят (например плътна цветна хартия), при който няма да се налага да боядисвате фигурата допълнително.

Ето и показаните фигури, които можете да използвате, след като ги увеличите до желаните размери:


Котка
:

силуетно изкуство

Мишка 1:

силуетно изкуство

Мишка 2:

силуетно изкуство

Мишка 3:

силуетно изкуство


Съвет: За да използвате по-малко мастило при принтирането, предварително можете да обработите вътрешността на образа в черно (на схемата), така че в черно да останат само контурите, ето така например:

силуетно изкуство


Източник: bhg.comНяма коментари


ключови думи
декорация, украса, силуети

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg